گیربکس پارس گرجی صنعت
پارس گرجی صنعت، از بزرگترین تولیدکنندگان گیربکس صنعتی در ایران بوده و انواع گیربکس هلیکال را به بازار عرضه مینماید. انواع گیربکس پارس گرجی صنعت در چهار دسته و با نامهای تجاری زیر عرضه میشوند:
- سری G: گیربکس هلیکال شافت مستقیم پارس گرجی (طرح VEM)
- سری R: گیربکس هلیکال مستقیم پارس گرجی (طرح SEW)
- سری F: گیربکس هلیکال آویز پارس گرجی (طرح SEW)
- سری K: گیربکس بول هلیکال پارس گرجی (طرح SEW)
گیربکس پارس گرجی به روش مهندسی معکوس و با طراحی مشابه برندهای شناخته شده گیربکس صنعتی، مانند SEW و VEM آلمان تولید میشوند؛ گیربکس پارس در مقایسه با محصولات مشابه ایرانی، قیمت مناسب و کیفیت بسیار بالایی داشته و در مجموع ارزش خرید بالایی دارد. شرکت پارس گرجی صنعت علاوه بر تولید گیربکس هلیکال، انواع موتور گیربکس هلیکال با مشخصات فنی مختلف و مشابه با نمونههای خارجی را نیز تولید و به بازار عرضه میکند. برخی از مشخصات فنی در انواع گیربکس پارس گرجی یکسان است؛ از جمله پوسته چدنی، چرخدندههای فولادی، امکان اتصال موتور و گیربکس بهوسیله فلنج و ... .
به طور کلی انواع گیربکس پارس با پوسته چدن و دنده های فولادی تولید می شوند؛ همچنین برای تمامی این محصولات امکان اتصال موتور و گیربکس به وسیله فلنج وجود دارد. اما هر تیپ گیربکس پارس مشخصات فنی منحصر به فردی نیز دارد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.
گیربکس سری ZG پارس گرجی صنعت (هلیکال شفت مستقیم طرح VEM)
گیربکس پارس گرجی سری ZG، یکی از انواع گیربکس شافت مستقیم شرکت پارس گرجی صنعت است که بر اساس طراحی گیربکس VEM آلمان تولید میشود. گیربکسهای سری ZG پارس گرجی صنعت دارای 7 سایز از ZG1 تا ZG7 هستند؛ مشخصات گیربکسهای سری ZG پارس گرجی صنعت به شرح زیر است:
- محور ورودی: گیربکس شافت مستقیم سری ZG پارس گرجی با سه نوع ورودی هالو (شفت مادگی - توخالی)، سالید (شفت نری – توپر) و کوپل مستقیم موتور و گیربکس در کارخانه قابل سفارش است.
- توان موتور: گیربکس هلیکال طرح VEM پارس گرجی (سری ZG) باتوجهبه سایز و نسبت تبدیل با موتورهای 0.12 تا 45 کیلووات قابل استفاده است.
- دور و گشتاور خروجی: سرعت خروجی این گیربکسها باتوجهبه نسبت تبدیل بین 0.5 (گیربکس مرکب) تا 400 دور بر دقیقه و گشتاور خروجی آن ها بین 200 تا 7000 نیوتن متر است.
- چرخدندهها: این گروه از گیربکسهای پارس، از 2 تا 3 زوج دنده هلیکال فولادی تشکیل شده اند.
- محور خروجی: شفت خروجی گیربکسهای سری ZG پارس گرجی صنعت از نوع سالید (شفت توپر) بوده و از 28 میلی متر تا 100 میلی متر قطر دارند. این گیربکسها بهصورت پایهدار، فلنج دار یا ترکیبی از این دو عرضه می شوند.
گیربکس سری R پارس گرجی صنعت (هلیکال شفت مستقیم طرح SEW)
گیربکس سری R پارس گرجی، جدیدترین نوع گیربکسهای هلیکال شفت مستقیم این شرکت است که از نظر ظاهری و مشخصات فنی شباهت بسیار زیادی به گیربکس SEW سری R دارد. گیربکسهای سری R شرکت پارس گرجی صنعت در سه تیپ R (پایهدار)، RF (فلنج دار) و R…F (پایه و فلنج) عرضه شده و مشخصات آنها به شرح زیر است:
- محور ورودی: هالو (شفت مادگی - توخالی)، سالید (شفت نری – توپر) و کوپل مستقیم موتور و گیربکس در کارخانه
- سایز گیربکس: گیربکس پارس گرجی سری R در 11 سایز از 37 تا 167 تولید میشود.
- توان موتور: گیربکس هلیکال سری R پارس گرجی با موتورهای 0.12 تا 110 کیلووات قابل استفاده است.
- دور و گشتاور خروجی: سرعت خروجی گیربکس پارس سری R بین 0.2 (گیربکس مرکب) تا 400 دور بر دقیقه و گشتاور خروجی آن بین 200 تا 18000 نیوتن متر است.
- محور خروجی: هالو شفت و سالید شفت؛ این گیربکسها بهصورت پایهدار، فلنج دار یا مرکب قابل سفارش هستند.
- پوسته یکتکه
- قابلنصب بهصورت افقی، عمودی و تحت زاویه
- قابل سفارش بهصورت 2 و 3 استیج
گیربکس سری F پارس گرجی صنعت (هلیکال آویز)
گیربکس پارس گرجی سری F، نوعی گیربکس هلیکال شفت موازی است که با نام گیربکس آویز نیز شناخته میشود؛ گیربکس سری F پارس گرجی صنعت در چهار تیپ F (خروجی سالید شفت بدون فلنج)، FA…B (خروجی هالو شفت بدون فلنج)، FF (خروجی سالید شفت فلنج دار) و FAF (خروجی هالو شفت فلنج دار) با مشخصات زیر تولید میشود:
- محور ورودی: محور ورودی: هالو (شفت مادگی - توخالی)، سالید (شفت نری – توپر) و کوپل مستقیم موتور و گیربکس در کارخانه
- سایز گیربکس: گیربکس پارس سری F در 10 سایز از 37 تا 157 تولید میشود.
- توان موتور: گیربکسهای سری F پارس گرجی صنعت باتوجهبه نسبت تبدیل و سایز گیربکس با موتورهای 0.12 تا 110 کیلووات قابل استفاده هستند.
- دور خروجی و گشتاور: سرعت خروجی گیربکسهای سری F بین 0.2 (گیربکس مرکب) تا 370 دور بر دقیقه و گشتاور خروجی آن ها بین 200 تا 18000 نیوتن متر است.
- محور خروجی: شفت خروجی گیربکس هلیکال آویز پارس گرجی از نوع سالید (شافت توپر) یا هالو است و میتوان این گیربکسها را بهصورت افقی، عمودی و تحت زاویه بهصورت آویز یا با استفاده از بازوی گشتاور نصب نمود.
- قابل سفارش بهصورت 2 و 3 استیج
- پوسته یکتکه
گیربکس سری K پارس گرجی صنعت (هلیکال بول)
گیربکس سری K پارس گرجی، از نوع بول هلیکال بوده و با نام پینیون کرانویل نیز شناخته میشود؛ شفت ورودی و خروجی این گیربکس با زاویه 90 درجه نسبت به هم قرار گرفتهاند. گیربکس بول هلیکال پارس گرجی در 5 تیپ K (خروجی سالید شفت بدون فلنج)، KA…B (خروجی هالو شفت بدون فلنج)، KF (خروجی سالید شفت فلنج دار)، KAF (خروجی هالو شفت فلنج دار) و KA…T (خروجی هالو شفت به همراه بازوی گشتاور) تولید میشود؛ مشخصات این گیربکس پارس گرجی به شرح زیر است:
- محور ورودی: محور ورودی: هالو (شفت مادگی - توخالی)، سالید (شفت نری – توپر) و کوپل مستقیم موتور و گیربکس در کارخانه
- سایز گیربکس: گیربکس پارس گرجی سری K در 12 سایز از 37 تا 187 تولید میشود.
- توان موتور: این گیربکسها باتوجهبه سایز و نسبت تبدیل با موتورهای 0.12 تا 110 کیلووات قابل استفاده هستند.
- دور خروجی و گشتاور: سرعت خروجی گیربکس بول هلیکال پارس گرجی صنعت بین 0.2 (گیربکس مرکب) تا 161 دور بر دقیقه بوده و گشتاور آن بین 200 تا 37700 نیوتن متر است.
- محور خروجی: شفت خروجی گیربکس پارس سری K در دو نوع هالو و شافت قابل سفارش است؛ این گیربکسها را میتوان بهصورت افقی، عمودی و تحت زاویه با پایه، فلنج و بازوی گشتاور نصب کرد.
- قابل سفارش بهصورت 3 استیج
- پوسته یکتکه
قیمت گیربکس پارس گرجی
قیمت گیربکس پارس گرجی باتوجهبه عوامل مختلف از جمله نوع گیربکس، ظرفیت بار آن، سایز، توان موتور و نوع خروجی گیربکس (پایهدار یا فلنج دار) تغییر میکند. بهطورکلی، گیربکسهای پارس گرجی در مقایسه با برندهای خارجی مشابه مقرونبهصرفهتر بوده و امکانات مشابهی را در اختیار شما میگذارند. مهمترین عوامل مؤثر بر قیمت گیربکس پارس گرجی عبارتاند از:
- نوع گیربکس: نوع گیربکس (شفت مستقیم، آویز، بول هلیکال) اولین عامل مهم در قیمت محصولات پارس گرجی است.
- سایز گیربکس: هر چقدر سایز گیربکس بزرگتر باشد نشاندهنده این است که برای کاربردهای سنگینتری طراحی شده و ظرفیت بار و گشتاور بیشتری دارد؛ بنابراین قیمت بیشتری هم دارند.
- نحوه نصب و خروجی گیربکس: همانطور که گفته شد، نحوه نصب گیربکسهای پارس گرجی میتواند پایهدار، فلنج دار یا ترکیبی از این دو باشد؛ قیمت گیربکسهایی که به همراه فلنج ارائه میشوند، بیشتر از گیربکسهای پایهدار است.
خرید گیربکس پارس گرجی
پیش از خرید گیربکس پارس گرجی باید نیازهای کاربرد موردنظرتان را بهدقت سنجیده و سپس بر اساس آنها گیربکس مناسب را انتخاب و خریداری نمایید؛ عوامل زیادی را برای انتخاب گیربکس باید در نظر گرفت، از جمله:
- نوع گیربکس: ابتدا باید باتوجهبه نوع کاربرد، یکی از چهار تیپ گیربکس پارس را انتخاب نمایید.
- توان موتور: اگر قبلاً الکتروموتور سهفاز یا تکفاز تهیه نمودهاید، باید توان آن را با ظرفیت گیربکس مطابقت دهید؛ در غیر این صورت باید باتوجهبه گشتاور و دور خروجی مورد نیاز، الکتروموتور مناسبی را خریداری نمایید.
- نسبت تبدیل: پس از انتخاب نوع گیربکس و توان موتور، باید نسبت تبدیل گیربکس را برای دستیابی به دور خروجی مناسب انتخاب نمایید.
عوامل زیادی در انتخاب و خرید گیربکس نقش دارند؛ اما موارد فوق مهمترین آنها هستند. در صورتیکه در انتخاب گیربکس پارس گرجی به مشکلی برخوردید، میتوانید با کارشناسان کالا صنعتی تماس گرفته و از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهرهمند شوید.
عاملیت فروش گیربکس پارس گرجی
خرید از عاملیت رسمی فروش گیربکس پارس گرجی دو مزیت اصلی دارد:
- قیمت مناسب: به دلیل حذف واسطهها، قیمت عاملیتهای فروش پارس گرجی از جمله وبسایت کالا صنعتی بسیار مناسبتر از سایر فروشگاهها است.
- خدمات پس از فروش: دومین مزیت خرید از عاملیت فروش گیربکس پارس گرجی، بهرهمندی از خدمات پس از فروش مانند گارانتی یکساله و تأمین قطعات در کمترین زمان ممکن است.