بستن
دسته بندی کالا

سنسور صنعتی

  • سنسور دما
  • سنسور سطح
  • سنسور جا به جایی
  • سنسور فشار
  • سنسور نیرو



فیلتر

وضعیت

مقایسه

  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
  • محبوب ترین

در صنایع مختلف برای کنترل فرآیندها و دریافت خروجی مطلوب و بهینه‌، از انواع تجهیزات ابزار دقیق استفاده می‌شود و لازمه تولید و راه اندازی استفاده از ابزار دقیق با کیفت است. یکی از مهم ترین انواع تجهیزات ابزار دقیق، سنسور صنعتی هستند. سنسورهای صنعتی انواع مختلفی دارند مانند سنسورهای فشار، دما و ... که با توجه به نیاز مصرف کننده هر کدام از آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حسگر صنعتی پارامترهای مختلفی از سیال مورد نظر مانند ، میزان فشار، دما، فلوی عبوری و... را اندازه گیری می‌کند از همین رو تهیه و خرید سنسور صنعتی با بهترین کیفیت و قیمت بسیار اهمیت دارد و دغدغه اصلی کارشناسان، تامین سنسور صنعتی با بالاترین کیفت است که کالا صنعتی این نیاز را برطرف کرده است.

خرید سنسور صنعتی

عوامل تأثیر گذار در خرید سنسور صنعتی بسته به نوع آن متفاوت است. به عنوان مثال برای سنسورهای دما پارامترهایی مثل، بازه‌ی دمایی عملکرد، میزان دقت، نوع سیال، دوام و استحکام و... همگی از عواملی هستند که در خرید سنسور مناسب باید در نظر داشت. همچنین باید بدانید برندهای متفاوتی، در زمینه‌ی ساخت حسگرهای صنعتی فعالیت دارند.  

اغلب این تولید کنندگان خارجی هستند و بهتر است بدانید که همگی لزوماً دارای بهترین کیفیت نیستند. امًا در سایت فروشگاه اینترنتی کالا صنعتی، بهترین و باکیفیت ترین انواع سنسورهای صنعتی را جهت فروش به شما مشتریان عزیز ارائه می‌دهیم. بنابراین بهتر است قبل از خرید سنسور مورد نظر نسبت به نوع فرآیند و سیال، ویژگی های حسگر صنعتی و برند مورد نظر، اطلاعات دقیقی را کسب کنید. به همین جهت برای دریافت مشاوره و راهنمایی می‌توانید با متخصصین در واحد فروش تجهیزات ابزار دقیق در ارتباط باشید.

خرید براساس نوع سنسور صنعتی

خرید انواع سنسور صنعتی با توجه به خروجی است که با توجه به فرآیند به آن نیاز داریم است. خروجی آن‌ها متناسب با یک کمیت فیزیکی خاص (ورودی) است. این سیگنال خروجی می‌تواند دیجیتال یا آنالوگ باشد:

  1. سنسورهای دیجیتال به صورت 0 و 1 یا On و Off هستند. به عبارتی از این سنسورها برای وجود یاعدم وجود شی، پر یا خالی بودن چیزی یا روشن و خاموش بودن، استفاده می کنند. سنسورهای نوری و سنسورهای مجاورتی یا پراکسیمی از این دست سنسورها هستند.
  2. سنسورهای آنالوگ محدوده‌ای از مقادیر را ارائه می‌دهند. این سنسورها با اندازه گیری کمیت‌های فیزیکی، می‌توانند آن‌ها را به سیگنال‌های قابل فهم برای سیستم کنترل نظیر ولتاژ و جریان تبدیل کنند. برخی از سنسورهای اندازه گیری دما و فشار نمونه‌ای از این حسگرها هستند.

این ابزار ها نقش مهم و حیاتی در تولید محصولات اتوماتیک و مطلوب ایفا می‌کنند و خرید سنسور صنعتی با حساسیت بیشتری انجام می شود. سنسورها این اجازه را به شخص می‌دهد تا انواع تغییراتی مانند تغییر در طول، موقعیت، ارتفاع، اختلال و نا به سامانی که در سایت‌های تولیدات صنعتی رخ می‌دهد را شناسایی، تجزیه و تحلیل، اندازه گیری و پردازش کند. همچنین نقشی اساسی در پیش بینی و جلوگیری از اتفاقات ناخواسته و متعدد را دارند.

بسته به نوع کاربردی که دارند به شیوه‌های مختلفی کار می‌کنند و ممکن است شامل میدان‌های الکترومغناطیسی یا اپتیک باشند. با ظهور اینترنت اشیا (IIOT) ، نیاز به سنسورها به عنوان ابزاری اصلی برای ارائه اتوماسیون پیشرفته در حال افزایش است. انواع سنسورهای مورد استفاده در صنعت به شرح زیر است:

  1. سنسورهای اندازه گیری دما
  2. سنسورهای اندازه گیری فشار
  3. سنسورهای اندازه گیری سطح
  4. سنسورهای موقعیت
  5. سنسورهای مجاورتی

قیمت سنسورهای صنعتی 

قیمت سنسور صنعتی یکی از پارامتر های تاثیر گذار در انتخاب است و ممکن است در انتخاب سردگم شوید به همین دلیل لازم است قبل از نهایی کردن خرید خود، با متخصصین ما در تماس باشید. همچنین میتوانید برای اطلاع از آخرین قیمت سنسورهای صنعتی مورد نظر خود با مناسب ترین نرخ، با مشاوران ما در ارتباط  باشید.

قیمت تعداد زیادی از سنسورهای صنعتی در سایت برای هر محصول موجود است. امّا به دلیل نوسانات و ناپایداری نرخ ارز، جهت دریافت آخرین وضعیت قیمت‌ها، می‌توانید با کارشناسان فروش بخش ابزار دقیق، در سایت فروشگاه کالا صنعتی به نشانی www.kalasanati.com در ارتباط باشید.

کار اصلی سنسور چیست؟

سنسور ابزاری است که نسبت به یک تغییر در محیط حساس است و از خود واکنش نشان می‌دهد. به عبارتی دیگر هر سنسور یک کمیت را به کمیتی دیگر تبدیل می‌کند. سنسورها در زندگی روزمره ما کاربرد فراوانی دارند. به عنوان مثال، دماسنج جیوه‌ای و الکلی یکی از قدیمی‌ترین سنسورها هستند که برای اندازه‌گیری دما مورد استفاده قرار می‌گیرند.

با استفاده از خاصیت انبساط حجمی مایعات، مقداری از یک مایع (جیوه یا الکل) را درون محفظه‌ای ریخته و لوله‌ای باریک و علامت گذاری شده به آن متصل می‌کنند. در اثر گرم شدن مایع، حجم آن افزایش یافته و در لوله بالا می‌رود. میزان بالا رفتن مایع در لوله، دمای اندازه‌گیری شده را نمایش می‌دهد. دما سنج‌های الکی و جیوه‌ای در گروه سنسور‌های مکانیکی دما قرار می‌گیرند.

نشت یاب گاز پرتابل سنسورهای اندازه گیری دما دما یکی از کمیت های فیزیکی است که اندازه گیری و کنترل آن در صنعت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. روش های متفاوتی برای اندازه گیری این کمیت وجود دارد. که در زیر به روش های آن اشاره شده است. بهتر است قبل از پرداختن به شیوه های اندازه گیری دما با واحدهای اندازه گیری آن آشنا شوید.

  • سلسیوس (°C) : متداول ترین یکای اندازه گیری دما می باشد که با °C نمایش داده می شود. در فشار یک اتمسفر دمای صفر درجه ی سلسیوس، نقطه انجماد آب و صد درجه نقطه ی جوش آب است.
  • کلوین (K) : دمای مطلق برحسب کلوین اندازه گیری می شود. صفر مطلق در کلوین برابر است با -273.15 سلسیوس. این دما پایین ترین دمای ممکن است که انرژی جنبشی ملکول ها به صفر می رسد.
  • فارنهایت (°F) : صفر فارنهایت از قرار دادن حباب دماسنج در مخلوطی از یخ و نشادر (آمونیوم کلرید) بدست می آید و بالاترین نقطه ی  درجه ی فارنهایت، دمای شروع جوش جیوه است. از این مقیایس در کارهای علمی معمولا استفاده نمی شود. نقطه ی انجماد آب در این مقیاس برابر است با 32 و نقطه ی جوش آب برابر است با 212 فارنهایت.

دسته بندی سنسور اندازه گیری دما

به طور کلی سنسورهای اندازه گیری دما به دو دسته ی سنسورهای الکتریکی و سنسورهای مکانیکی دما تقسیم می شوند.

سنسورهای الکتریکی دما

  • ترموکوپل Thermocouple
  • اندازه گیری مقاومتی دما RTD
  • ترمیستور Thermistor
  • پیرومتر PYROMETER IC

سنسورهای مکانیکی دما

  • دماسنج جیوه ای و الکلی Liquid-in-glass thermometer
  • بی متال Bi metal
  • دماسنج لوله بوردن liquid filled dial thermometer

اندازه گیری فشار

فشار، نیروی وارد بر واحد سطح را می‌گویند. یکاهای اندازه گیری متفاوتی برای فشار وجود دارد. معروف‌ترین یکاهای آن پاسکال (Pa) و پی اس آی (Psi) است. این نیرو برای حالت‌های مختلف ماده متفاوت است. در جامدات، فشار به وزن جسم و سطح اثر آن وابسته است. هرچه وزن جسم بیشتر و سطح اثر آن کوچکتر باشد فشار بیشتر خواهد بود.

به عنوان مثال فشاری که یک سوزن بر پارچه وارد می‌کند خیلی بیشتر از فشار یک آپارتمان بر زمین است. در مایعات فشار به چگالی مایع و ارتفاع مایع درون ظرف بستگی دارد. هرچه ارتفاع مایع بیشتر، فشار در ته ظرف نیز بیشتر خواهد بود. در گازها با توجه به اینکه سرعت مولکول های گازی زیاد است و در همه‌ ی جهات حرکت می‌کنند، در نتیجه این مولکول‌ ها با یکدیگر یا با دیواره‌ ی ظرفی که در آن هستند برخورد می‌کنند.

در اثر این برخورد مولکول‌ هایی که به دیواره‌ ها برخورد میکنند نیروی به آن‌ها وارد می‌شود، هر چه سرعت برخورد یا تعداد مولکول‌ ها بیشتر باشند یا مولکول‌ها سنگین‌تر باشند، این نیرو بیشتر و در نتیجه فشار بیشتر می‌شود. انواع فشار جالب است بدانید فشار با توجه به مبدا اندازه گیری آن به دو دسته فشار مطلق و فشار نسبی تقسیم می‌شود.

  • فشار مطلق (absolute): مبدا اندازه گیری این فشار، خلاء می‌باشد چرا که هیچ مولکولی در خلاء وجود ندارد.
  • فشار نسبی(gage): مبدا این فشار، فشار اتمسفر زمین در سطح دریای آزاد است. فشار اتمسفر، به فشاری که هوای اطراف زمین به آن وارد می‌کند را می‌گویند.این فشار با ارتفاع هوا تغییر می‌کند.

اختلاف فشار مطلق با فشار نسبی به اندازه‌ی فشار اتمسفر است. به عبارتی فشار مطلق برابر است با مجموع فشار نسبی و فشار اتمسفر.

  • سوالات متداول
ایمیل(اختیاری):
کد مقابل را وارد کنید ...



دسته بندی ها
سبد خرید
تماس با ما