بستن
دسته بندی کالا

لوب پمپ




فیلتر

وضعیت

مقایسه

  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
  • محبوب ترین

در صنايع توليد مواد شوينده پمپ استيل و لوب پمپ بيشترين کاربرد را دارد. اگر به دنبال يک پمپ استيل برای پمپاژ مواد شوينده هستيد، با ما همراه باشيد. در مقاله زير مزيت پمپ های لوب و دنده ای به طور کامل شرح داده شده است. کالا صنعتی به عنوان نمايندگی لوب پمپ بهترين خدمات مشاوره ای و فروش را به شما ارائه خواهد داد. بسياری از مردم تفاوت بين صابون ها و پاک کننده ها را نمی دانند. اگرچه هر دو اين دو ماده از گروه سورفاکتانت ها هستند اما اين دو ماده دارای تفاوت های آشکاری می باشند.

صابون های از موادی تشکيل شده اند که در طبيعت موجود می باشند. پاک کننده ساخته دست انسان می باشند و معمولا مواد آن در طبيعت يافت نمی شود. مواد پاک کننده در طول جنگ جهانی دوم ساخته شد زيرا در اين برهه زمانی مقدار صابون به شدت کاهش پيدا کرده بود. از اينجا بود که مواد شوينده مايع مورد توجه قرار گرفت و لوب پمپ برای پمپاژ اين سيالات معرفی شد. در زمينه سازگاری با محيط زيست اکثر متخصصان بر اين عقيده هستند که صابون ها مواد بهتری نسبت به پاک کننده ها می باشند. پاک کننده ها مواد بسيار سمی و مضری برای ماهی ها می باشند. يکی از معايب صابون ها نيز ايجاد يک فيلم سيال غير قابل حل می باشد که موجب از بين رفتن مواد معدنی آب می شود. بسياری از پاک کننده ها برای شستشو لباس ها استفاده می شود زيرا اين مواد قابليت حلاليت بهتری در آب دارد و همچنين موجب کاهش کيفيت آب خروجی نمی شود.

راهنمای عمومی

در اين قسمت در مورد لوب پمپ برای پمپاژ مايع ظرفشويی و بازه عملکردی آن ها صحبت می شود. همچنين در مورد انتخاب گزينه های مناسب برای استفاده با صابون يا مواد پاک کننده صحبت می شود. با توجه به دامنه گسترده صابون ها و مواد پاک کننده، تعداد زيادی پمپ در لول های مختلف وجود دارد که قابليت کار با اين مواد را دارند. فرآيند توليد شامل نمونه سازي، تهيه مواد اوليه، بازيافت، محصول نهايی و سرويس های پشتيبانی می شود. زمينه های کاربردی استفاده از پمپ های مايع پاک کننده عبارتند از مخلوط کننده ها، خشک کننده ها، ترکيب کننده ها، بازيافت کننده ها، جدا کننده ها و جا به جا کننده ها می باشند. در جدول زير نوع ماده پاک کننده و مدل لوب پمپ برای استفاده ارائه شده است. برای دریافت مشخصات فنی و قیمت پمپ آب کشاورزی با کارشناسان فروش در تماس باشید.

لوب پمپ

فرآيند پاک کنندگی

قبل از شناخت لوب پمپ بايد با مشخصات مواد شوينده آشنا شويم. ساختار صابون ها و پاک کننده طوری است که زمانی که در آب حل می شوند می توانند کثيفی و آلودگی را از سطح پوست انسان، لباس ها و ساير جامدات بردارند. فرآيند به نظر ساده برداشتن کثيفی از روی سطوح در واقعيت پيچيده می باشد. مراحل برداشت کثيفيی از روی سطوح شامل موارد زير است:

در ابتدا بايد محيط مد نظر خود را به وسيله آب خيس کنيد. نفوذ آب به تمام تار و پود اجسام بسيار مهم و ضروری می باشد. پاک کننده ها موجب گسترش بيتشر رطوبت در سطوح جامد با افزايش تنش سطحی می شوند. وابستگی مولکول های پاک کننده نسبت به مولکول های موادی مورد نظر برتری دارد و موجب کاهش سطح آلودگی در مواد جامد می شود. البته با توجه به اينکه حلال در مواد شوينده آب است، بايد توجه داشت که لوب پمپ مورد استفاده حتماً استيل و ترجيهاً استيل 316 باشد تا تغييری در خواص سيال ايجاد نکند. جذب يک لايه از صابون يا پاک کننده در سطح بين آب و سطح جامد که موحب پاکسازی سطوح جامد می شود. با توجه به باردار بودن سطوح پاک کننده، سطح ماده جامد نيز به صورت قطبی در آمده و به اين ترتيب جذب مواد پاک کننده صورت می گيرد.

مواد جامد در آب پخش می شوند. در اين مرحله با کمک تحريک مکانيکی و ايجاد دمای بالا تسهيل می شود. در موارد مربوط به صابون توالت، بر اثر حرکت های دست ها خاک در درون کف صابون پخش می شود. يکی از مراحل پاکسازی سطح، جلوگيری از بازگشت خاک به سطح می باشد. صابون ها و مواد پاک کننده آلودگی را در يک پوشش محافظت شده قرار می دهند و به اين ترتيب مواد آلوده از سطح جامد جدا شده و ديگر با پوست در اتباط نيستند. در برخی مواد از يکسری مواد روغنی و گريس برای جداسازی سطح آلودگی از سطح جامد استفاده می شود تا احتمال بازگشت آلودگی به سطح به صفر برسد. در واقع مراحل پاکسازی شامل جداسازی آلودگی ها و قرار دادن آن ها در يک فيلم سيال نازک می باشد که با شستشو با آب از سطح جدا می شود.

ذرات روغن به صورت قطره هايی از سطح جدا شده و در مواد پاک کننده حل می شوند. لکه های پروتيينی مانند تخم مرغ، شير و خون به سختی با استفاده از مواد پاک کننده عادی جدا می شوند. اين مدل از پروتيين ها قابليت حلايت در آب را ندارند. اين مواد در برابر ورودی مواد پاک کننده به سطح شان مقاومت می کنند. با استفاده از آنزيم های پروتئوليتيک به همراه مواد پاک کننده می توان پروتيين ها را در آب حل کرد. به اين طريق می توان به سطح اين مدل از پروتيين ها نفوذ کرده و آن ها را از سطوح مشخص جدا کنيم. اين مدل از آنزيم ها ممکن است برای افراد دارای آلرژی خطرناک باشد. در زمانی که قطرات و ذرات روغن به صورت پايا و شرايط متناسب در مواد پاک کننده حل نشود، اين قطرات دوباره به يکديگر متصل شده و به صورت ذرات بزرگتری در سطوح تميز شده قرار می گيرند.

در شستشو لباس ها و پارچه ها، ذرات ريز آلودگی با راحتی بيشتری در شکاف های کوچک قرار می گيرند و نسبت به ذرات بزرگتر راحت تر روی سطوح باقی می مانند. در شستشو پارچه ها و لباس ها، استفاده از روش پخش مواد پاک کننده بسيار اهميت دارد. در اين روش آلودگی با راحتی بيشتری از سطح پارچه جدا می شود. دانستن اين موارد برای انتخاب لوب پمپ به شما کمک شايانی خواهد کرد. برای عملکرد مناسب پاک کننده ها اين مواد بايد دارای ساختارهای شيميايی خاصی باشند. مولکول های آن ها بايد دارای ماده هيدروفوبيد که شامل اسيد چرب يا گروه های کربنی زنجيره طولانی باشند. گروه های کربی زنجيره طولانی شامل الکل های چرب يا الکيل بنزن می باشند. مولکول ها همچنين بايد دارای گروه هيدروفيليک مانند COONa يا گروه های سولفو مانند  OSO3Na يا SO3Na يا اتيلن اکسيد با زنجيره بلند باشند.

ماده هيدروفيليک موجب حلاليت مولکول در آب می شوند. در مجموع گروه هيدروفوبيک به پارچه و ماده جامد متصل شده و گروه هيدروفيليک به آب متصل می شود. به همين دليل است که لوب پمپ استيل پيشنهاد می شود. اولين ماده پاک کننده صابون بود. به طور کلی می توان گفت هر ماده شيميايی که با آب مخلوط شده و اسيد های چرب را از سطح جدا کند، به عنوان يکی از مدل های صابون شناخته می شوند. اگرچه صابون ها بيشتر متمرکز بر روی موادی هستند که قابليت حلاليت در آب را داشته که موجب اثر متقابل اسيدهای چرب و فلزات آلکايی می شود. در موارد خاص نمک های اسيد چرب با آمونياک يا تريتنالامين برای استفاده خاص مانند آماده سازی اصلاح صورت استفاده می شود.

توليد کننده صابون

مهمترين و گسترده ترين فرآيند توليد صابون، کف سازی چربی ها و روغن ها می باشد. اين روش با استفاده از گرما دادن به چربی و روغن و اثر متقابل آن ها با سيالات آلکالي، که موجب توليد صابون و آب به همراه گليسيرين می شوند.

مواد خام و افزودنی ها

مواد اوليه و پايه ای سازنده صاببون چربی و مواد آلکالی می باشد. بسياری ديگر از مواد مانند براق کننده ها، نرم کننده ها و خورنده ها برای کاربری های خاص به مواد پاک کنند اضافه ميی شود.

مواد آلکالی

سديم هيدروکسيد به عنوان مهمترين ماده برای توليد اکثر صابون ها می باشد. صابون توليد شده در اين حالت به نام صابون سخت نام دارد. صابون ها همچنين می توانند با پتاسيم هيدروکسيد نيز به عنوان ماده آلکالی توليد شود. صابون های توليد شده با پتاسيم دارای خاصيت حلاليت بيشتر نسبت به صابون های سديمی هستند. اين مدل از صابون ها به نام صابون های نرم شناخته می شوند که معمولا برای شستشو دست و اصلاح صورت استفاده می شود.

دستگاه لوب پمپ

چربی و روغن ها

مواد خام چربی شامل انواع روغن های حيوانات و گياهان می باشد. اگرچه از چربی و روغن محصولات سلولزی و کاغذی نيز در صابون ها استفاده می شود. اين مدل از مواد خام می تواند به چهار دسته زير تقسيم شود.

  1. اولين دسته روغن های گياهی هيدروژنه شده و روغن پالم می باشد. اين مدل از صابون ها قادر به توليد کف بيشتر در آب گرم می باشند. البته در آب سرد نيز کف سازی می کنند اما با مقدار کمتر. اين مدل از صابون ها نيز بسيار برای پوست دست مناسب می باشند. اين مدل از چربی ها به عنوان سرگروه چربی های محصول در صابون ها می باشند که بيشترين استفاده را در صابون ها دارند.
  2. دسته دوم چربی های سخت می باشند که کف سازی بسيار سريعی دارند و از روغن نارگيل، پالم يا باباسو توليد می شوند. اين مدل از چربی های دارای حساسيت کمی به الکتروليت ها شامل نمک، هستند که موجب می شود تا از اين مدل از صابون ها حلاليت بيشتری در آب دريا داشته باشند. اين مدل از چربی ها دومين گروه محبوب و پر کاربرد از چربی های محلول در صابون می باشند.
  3. روغن هايی که دارای هماهنگی نرم يا به عنوان مثال روغن زيتون، دانه سويا، بادام زمينی و روغن وال دريايی نيز از جمله روغن های مورد استفاده در دسته سوم می باشد. با توجه به اينکه اين مدل از روغن ها در برابر هوا و نور واکنش نشان می دهند بايد تمهيداتی ويژه در نگهداری و انتقال آن ها به در نظر گرفته شود.
  4. گلاب يا روغن های گياهی به همراه گلاب به عنوان يکی ديگر از چربی های مورد استفاده در صابون ها می باشند که در پودر ماشين های لباسشويی استفاده می شود. اين مدل از روغن ها به خصوص در مايع های دستشويی در توالت ها کاربرد زيادی دارد.

براق کننده های چشمی

از جمله ديگر اجزای پودرهای شستشو براق کننده ها می باشند که به مواد خشک پاک کننده ها اضافه می شوند. اين مدل از مواد نور ماورا بنفش را در محدوده نور آب رنگی تنظيم می کند که باعث بازتاب مقدار بيشتری نور از طرف پارچه های شسته شده می شود. همچنين اين دامنه رنگ آبی موجب می شود رنگ های موجود بر روی پارچه به درخشندگی بيشتری ديده شوند. برای اين مواد بايد از لوب پمپ خاص استفاده شود.

جدا کردن

ماده EDTA يا سديم نمک موجب ترکيب يون های خاص فلز و تشکيل مولکول های پيچيده که موجب تشکيل يون کلاکت کلسيم می شود. در آب سخت يون های کلسيم و منيزيم غير فعال شده و آب به شکل مناسبی نرم می شود.

خورنده ها

مواد معدنی غير محلول در آب مانند سيليکات منيزيم، سيليکا، خاکستر آتش فشان گچ، سنگ کوارتز، ماسه و فلداسپار به صورت پودر به صابون اضافه می شوند. لوب پمپ استيل 316 مناسب ترين پمپ برای اين دسته به شمار می رود.

فرآيند توليد صابون

چندين تکنيک و روش برای توليد صابون وجود دارد که معروف ترين آن ها با استفاده از حرارت دهی می باشد. اين روش ها می تواند جداگانه يا به صورت متوالی باشد.

فرآيند جوشاندن

اين مدل از توليد صابون هنوز به عنوان اصلی ترين روش توليد صابون در کارخانجات کوچک و متوسط می باشد. در اين روش صابون به صورت کاملا بهداشتی و بدون گليسيرين توليد می شود. مواد اصلی صابون ها می تواند پودر، دانه يا استوانه های مختلف باشند. فرآيند توليد صابون با استفاده از جوشاندن شامل چند مرحله زير می باشد. در تمامی اين مراحل لوب پمپ ممکن است به کار آيد.

مرحله اول

چربی های آب شده در يک کتری قرار داده شده و با جوش شيرين جوشانده می شود. با واکنش صابون سازي، يک جرم ضخيمی ايجاد می شود که حاصل واکنش جوش شيرين و چربی ها می باشد. ماده توليد شده شامل گليسيرين و صابون است.

مرحله دوم

گليسيرين به کمک آب نمک از صابون جدا می شود. محتويات داخل کتری جوشيده شده به دو قسمت سطح بالايی و پايينی تقسيم می شود. در سطح بالايی يک لايه صابون با ناخالصی قرار دارد. در سطح پايينی گليسيرين محلول شده در نمک قرار دارد. در واقع لايه پايينی کتری جوشيده شده به عنوان ماده اضافه جدا شده و به عنوان مرحله جدا سازی گليسيرين شناخته می شود.

مرحله سوم

دانه ها و جرم های مانده در انتهای کتری بعد از برداشتن لايه دوم به صورت چربی ها و کثيفی باقی می ماند. در اين مرحله يک محلول قوی شيميايی به انتهای کتری اضافه می شود تا تمام کثيفي، چربی و روغن مانده در انتهای کتری را بردارد.

مرحله چهارم

در اين مرحله که به عنوان آخرين مرحله صابون سازی شناخته می شود، صابون با ناخالصی های موجود از کتری بيرون آمده و پس از جدا کردن ناخالصی آماده استفاده می باشد. پس از جدا سازی کثيفی ها، صابون خالص را بايد طی يک يا دو مرحله با آب و نمک بشوييد. جوشاندن محلول صابون سازی موجب جداسازی صابون ناخالص به دو لايه می شود که در چند مرحله قبل شده شده است. در لايه بالايی صابون خالص وجود دارد کاه شامل ترکيب 70% صابون و 30% آب می باشد. لايه پايينی شامل 15% تا 40% صابون می باشد و باقی آن کثيفی و آلودگی می باشد که با نام نيگرو نيز معروف می باشد.

توليد پيوسته صابون

توليد صابون با استفاده روش جوشاندن بسيار وقت گير است و ممکن در حدود چند روز طول بکشد. برای توليد مقدار زيادی صابون، بايد از کتری ها يا مخزن های جوش بسيار بزرگ استفاده شود. اکثر فرآيند های توليد صابون امروزی اسيد های چرب را به  چربی های طبيعی (گياهی و جانوري) ترجيح می دهند. اسيد های چرب دارای مزايای زيادی می باشند. از جمله اين مزايا می توان به خالص بودن اين مواد اشاره کرد. اسيد های چرب با ترکيب شدن با مواد آلکالی تنها آب توليد می کنند. چربی های معمولی گليسيرين نيز توليد می کنند که در مرحله ای از توليد، جدا می شوند. کنترل جريان توليد صابون در حالت استفاده از اسيد های چرب بسيار دقيق تر و راحت تر می باشد. اسيد های چرب به صورت نسبتی در فرآيند صابون سازی به وسيله پمپ يا وسيله کنترل دبی وارد می شود.

چکاپ نهايی شامل کنترل PH و رسانايی جريان به وسيله ابزار مشخص انجام می شود. در فرآيند توليد صابون به صورت پيوسته، چربی طبيعی تبديل به اسيد های چرب و گليسيرين می شود که اين واکنش با کمک آب در فشار و دمای بالا اتفاق می افتد. فرآيند جداسازی در يک محفظه عمودی 15 متری اتفاق می افتد. چربی آب شده و آب به صورت پيوسته از دو سمت اين محفظه عمودی خارج می شود. اسيد های چرب و گليسيرين به صورت همزمان خارج می شوند. در مرحله بعد اسيد های چرب برای خالص سازی صابون تقطير می شوند. پس از آن اين محلول با استفاده از ترکيب آلکالی خنثی شده تا صابون خالص توليد شود. تمامی مراحل صابون سازی هيدروليسر در کمتر از چند ساعت اتفاق می افتد. اين روش در مقايسه با روش جوشاندن صنعتی بسيار سريعتر و به صرفه تر است.

روش های سرد سازی و نيمه جوشاندن

در روش های سرد يا نيمه جوش، ترکيب چربی و روغن دارای درصد بالايی روغن نارگيل يا پالم می باشد که با ترکيب های آلکالی مخلوط می شود. اين ترکيب در يک بشقاب رو باز مخلوط شده تا به صورت جامد ضخيم در بيايد. پس از اين مرحله قالب هايی قرار داده شده تا در سايز های مورد نظر جداسازی شود. در حالت نيمه جوش، چربی در داخل کتری قرار داده شده و ترکيب آلکالی به آن اضافه می شود در حالی که ترکيب در حال گرم شدن می باشد (نه جوشيدن). مقدار جرم باقی مانده در ظرف پس از عمليات صابون سازي، در قالب هايی جداسازی شده تا شکل بگيرد. اين مدل از روش های توليد صابون با توجه به راحتی و در دسترس بودن لوازم آن ها، برای کارخانجات کوچک مناسب می باشند. در زير تصوير يک لوب پمپ نمايش داده شده است.

لوب پمپ 2

عمليات ماهيگيری

در روش عمليات ماهيگيری ترکيب داغ بيرون آمده از کتری به صورت مستقيم به سمت محصول نهايی و قالب سازی هدايت می شود. در مايع های لباسشويي، جرم مورد نظر در قالب های مشخص سرد شده و برچسب های مناسب بر روی آن ها زده می شود. اگر دانه های صابون شفاف بوده يا دارای ضخامت کم باشند، قالب های نهايی را بايد برای آن ها در نظر گرفت که ضخامت بيشتری داشته باشند. برای مايع های دستشويی توالت صابون با انواع عطر، رنگ و چربی های خاص مخلوط می شود تا دارای کيفيت بالاتری باشد. صابون های خشک معمولا به وسيله ابزار خاص له شده تا به صورت يکسان و يکنواخت در بيايد. صابون های پزشکی تقريبا دارای ترکيبی مشابه صابون های مايع دستشويی می باشند. اين صابون ها دارای مواد اضافی مانند کلرينات فنول و زيلنول می باشند که به رايحه مناسب و خاصيت ضد عفونی صابون کمک می کنند.

مواد پاک کننده

مواد پاک کننده يک ترکيب شيميايی هستند که مسئول پاکسازی محيط می باشند. معمولا افراد عادی صابون ها و مواد پاک کننده را يک چيز در نظر می گيرند. در صورتی که در نظر شيمی دان ها صابون ها و مواد پاک کننده ها تفاوت زيادی دارند. صابون ها از نمک اسيد های کربوکسيليک استفاده کرده و در مواد پاک کننده اين مواد سولفات يا نمک های سولفات می باشند. به استيل بودن لوب پمپ دقت نماييد. مواد اوليه پاک کننده ها در هر دو حالت مايع و پودر يکسان می باشد. پاک کننده ها با کاهش تنش روی سطح ميزان خيس شوندگی و رطوبت سطح را افزايش می دهد.

برای عملکرد بهتر به عنوان پاک کننده ها اين مواد بايد شامل ساختارهای شيميايی خاصی باشند. مولکول های اين مواد بايد شامل قسمت هيدروفوبيک مانند اسيد های چرب، الکل های چرب يا آلکيل بنزن باشند. اين مولکول ها همچنين بايد دارای قسمت هيدروفيليک مانند الکل های چرب سولفاتی يا سولفات آلکيل بنزن يا اتيلن اکسيد زنجيره بلند باشند. قسمت هيدروفوليک باعث حلاليت بهتر مولکول در آب می شود. به طور کلی قسمت هيدروفوبيک خود را به سطح جامد متصل کرده در حالی که مولکول های هيدروفيليک خود را به آب متصل می کنند. سورفاکتنت ها با توجه به حالت الکتريکی (يونيزه بودن) در آب به چند دسته زير تقسيم می شوند:

  1. بار منفي
  2. بدون بار
  3. بار مثبت
  4. اتمسفريک (بار مثبت يا منفي)

لوب پمپ 3

پاک کننده های بار منفی

پاک کننده های بار منفی به صورت گسترده در صنايع مختلفی استفاده می شود. مايع های ظرفشويی، لباسشويی، پودر های لباسشويی، پاک کننده های ماشين، شامپو ها و ... از اين نوع می باشند. گروه های پاک کننده های بار منفی به چند دسته زير تقسيم می شود :

سولفونات آلکيل آريل

سولفونات بنزن آلکيل خطی دارای بيشترين مقدار استفاده در پاک کننده ها می باشد. اين ماده در بيشتر از 40% پاک کننده های دنيا استفاده می شود. اين مواد بسيار ارزان بوده، بسيار بهينه بوده و پتروشيمی های مختلفی در سطح دنيا قادر به توليد آن هستند. مهمترين مرحله آلکيل آريل چگالش دود سيل بنزن می باشد. دودسيل بنزن به دودسيل بنزن سولفونيک اسيد تبديل شده و اين ماده به عنوان پايه بسياری از پاک کننده ها می باشد. در کنار اين ماده از سديم هيدروکسيد،مونواتالومين، ترياتانولامين، پتاسيم هيدروکسيد و بسياری مواد مشابه استفاده می شود.

سولفات الکل زنجيره بلند

از الکل های چرب و سولفات ساخته شده و به صورت گسترده در پاک کننده های لباس استفاده می شود. اين مدل از مواد می توانند با زنجيره های کربنی مختلفی توليد شوند.

ديگر مواد

ديگر موادی که پاک کننده ها از ان ساخته می شوند عبارتند از سولفات الفين، سولفونات، سولفات الفين الفا، مونوگليسيرين سولفات، ديگر سولفات ها، سولفوسکينيت، سولفونات آلکان، استر فسفات و ساير منابع استر می باشند.

پاک کننده بار مثبت

اين مدل از پاک کننده ها دارای توانايی پايينی در پاک سازی بوده و اغلب در نرم کننده ها و لوسيون ها استفاده می شود. پاک کننده های بار مثبت و منفی توانايی ترکيب با يکديگر را نداشته و نمی توانند خاصيت پاک کنندگی داشته باشند. پاک کننده های بار مثبت دارای ترکيب های مختلفی از آمينو ها می باشند. يکی از مواد بسيار پر کاربرد در اين مدل از پاک کننده ها نمک های آمونيوم، ستيل تريمتلامينيوم کلرايد می باشد. 

پاک کننده

پاک کننده های غير يونيزه

قسمت اعظمی از اين مدل از پاک کننده ها را محصولات چگالشی يا اتيلن اکسيد با هيدروفوبی تشکيل می دهند. اين گروه از پاک کننده ها يکی از بزرگترين گروه های توليدی می باشند.

پاک کننده های اتمسفريک

اين مدل از پاک کننده های دارای خاصيت هايی از هر دو حالت بار مثبت و بار منفی می باشند. اين مدل از پاک کننده گرايش به کار در PH خنثی را داشته و در محصولاتی مانند شامپو، پاک کننده های پوست و فرش ديده می شود.

پمپ های موجود در صنعت پاک کنندگی

بيشترين استفاده لوب پمپ در فرآيند توليد صابون می باشند که در کاربری های زير استفاده می شود :

  1. ترکيب (چربي)
  2. بازيابی (آب قليايي)
  3. جداسازی (ناخالصی از صابون)
  4. خشک کردن (اسيد چرب)
  5. ترکيب مجدد (عطر، رنگ و ساير مواد افزودني)
  6. لوب پمپ در تمامی مراحل بالا کاربرد دارند.

مزايای استفاده از لوب پمپ

لوب پمپ دارای مزايای بسيار زيادی نسبت به پمپ دنده ای می باشند.

  • تعميرات و نگهداری ساده و کم هزينه: اين مدل از پمپ ها دارای هزينه های تعمير و نگهداری کمی می باشند و همچنين نصب ساده ای دارند.
  • پمپاژ با تنش برشی کم: اين موضوع موجب کاهش احتمالات آسيب به پمپ بر اثر تنش برشی می باشد.
  • قابليت عملکرد به صورت خشک: اين مدل از پمپ ها توانايی کار به صورت خشک را دارند.
  • استارت مجدد راحت: دارای گشتاور پايين با توجه به قطعات متحرک داخل پمپ
  • قابليت پمپاژ سيال خورنده: اين مدل از پمپ ها قابليت ارسال سيالات خورنده را دارند بدون اينکه استهلاکی در قطعات ايجاد کنند.
  • طراحی کوچک و بهينه: اشغال فضايی بسيار کم و محدود

کالا صنعتی نمايندگی فروش لوب پمپ در سراسر ايران است و با يک تماس ميتوانيد تمامی مشخصات لازم و همچنين پيشنهاد مالی را دريافت کرده و خريد اينترنتی لوب پمپ را انجام دهيد.

    ایمیل(اختیاری):
    کد مقابل را وارد کنید ...



    دسته بندی ها
    سبد خرید
    تماس با ما