گیربکس پشت تراکتوری سهند پمپ تبریز
گیربکس پشت تراکتوری سهند پمپ تبریز با نام تجاری SPT یکی از بهترین انواع گیربکس در بازار به شمار می رود. این گیربکس پشت تراکتوری در پنج مدل به بازار عرضه شده است که به صورت 1 به 3 معمولی و فشار قوی، 1 به 4 معمولی و فشار قوی و 1 به 6 فشار قوی که هر یک برای یک نوع پمپ کاربرد دارد. SPT 1-3 و SPT 1-4 و SPT 1-6 H و SPT 1-3 H و SPT 1-4 H برای اتصال با تجهیزات تا 60 اسب مناسب است که این در بین گیربکس های پشت تراکتوری یک مزیت بزرگ به شمار می رود. باید توجه داشت که دنده های گیربکس SPT فولادی بوده و این باعث افزایش عمر گیربکس خواهد شد. همانطور که در مقاله شناخت انواع گیربکس (گیربکس حلزونی - گیربکس هلیکال - گیربکس خورشیدی - مزیت ها و تفاوت ها) موجود در مقالات گیربکس سایت بیان شده است.
یکی از انواع گیربکس صنعتی، گیربکس افزاینده می باشد که برای کار آیی خاص تولید می شود ، گیربکس پشت تراکتوری سهند پمپ تبریز یکی از انواع گیربکس صنعتی افزاینده می باشد، که جهت اتصال به گاردون تراکتور های مختلف مانند تراکتور سازی تبریز، تراکتور دایدونگ کرده، تراکتور فرگوسن و ... تولید میشوند. این دسته از گیربکس صنعتی همانطور که بیان شد افزاینده می باشند و با اتصال به گاردون تراکتور باعث افزایش دور خروجی تراکتور می شوند و دور لازم جهت اتصال به انواع لوازم کشاورزی مانند : پمپ پشت تراکتور ، بذر پاش و سایر ادوات کشاورزی را تامین میکنند. به عنوان مثال پمپ پشت تراکتوری پمپیران (پمپ WKL فشار قوی، پمپ گریز از مرکز، پمپ حلزونی و ...) به 1500 دور در دقیقه برای روشن شدن احتیاج دارد این در حالی است که دور گاردون تراکتور 500 دور در دقیقه در حالت بدون گاز است، قادر به تامین دور مورد نیاز پمپ پشت تراکتوری ندارد، برای استفاده از پمپ پشت تراکتوری ، پمپ بر روری شاسی نصب شده و توسط کوپلینگ به گاردون تراکتور متصل می شود.
راهنمای نصب گیربکس پشت تراکتوری سهند پمپ تبریز
گیربکس پشت تراکتوری سهند تبریز در نسبت های 3 ، 4 ، 6 موجود می باشد که هرکدام متناسب با نسبت خود دور تراکتور را افزایش می دهند. به عنوان مثال در صورت استفاده از گیربکس پشت تراکتوری با نسبت 6، 500 دور در دقیقه گاردون تراکتور به 3000 دور در دقیقه در خروجی گیربکس تبدیل می شود و در صورتی که دور موتور تراکتور با گاز دادن افزایش یابد به همان میزان دور خروجی گیربکس (ورودی پمپ پشت تراکتوری) نیز افزایش خواهد یافت. برای استفاده از این تیپ گیربکس نیازی به استفاده از الکتروموتور نمی باشد و خود موتور تراکتور توان مورد نیاز گیربکس را تامین میکند. گیربکس پشت تراکتوری توانایی انتقال توان تا 60 اسب بخار را دارد. گیربکس پشت تراکتوری سهند تبریز به صورت عمود نصب روی شاسی قرار میگیرد.
ساختار درونی گیربکس پشت تراکتوری و گیربکس افزاینده نیز مانند گیربکس حلزونی و گیربکس هلیکال از چرخنده تشکیل شده است، با این تفاوت که چرخدنده در گیربکس پشت تراکتوری از نوع مایل یا هلیکال است. جنس بدنده گیربکس پشت تراکتوری سهند تبریز چدن و جنس دنده آن فولاد سنون می باشد. پمپ مورد استفاده در پشت تراکتور متناسب با آب دهی ، قطر لوله ورودی و خروجی و سایز مشخصات مورد نیاز، طبق کاتالوگ های پمپ موجود در بانک کاتالوگ قابل انتخاب است. پمپ های تولیدی شرکت سهند پمپ تبریز از 1 اینچ تا 16 اینچ متناسب با کاربرد در دسترس می باشد. شرکت سهند پمپ تبریز یکی از مطرح ترین شرکت ها در زمینه تولید گیربکس پشت تراکتوری و گیربکس صنعتی می باشد که فعالیت خود را از سال 1385 به عنوان تولید کننده کلیه قطعات یدکی پمپ به صورت رسمی آغاز کرده است و یکی از تامین کننده های اصلی قطعات پمپ صنعتی و کشاورزی صنایع مختلف می باشد. از سایر برنده های تولید گیربکس افزاینده و گیربکس پشت تراکتوری می توان به شرکت سهند اصفهان اشاره کرد.