عوامل مهم در خرید الکتروموتور ولت
- نیازهای شغلی: برای خرید الکتروموتور ولت، باید نیازهای شغلی خود را به دقت بررسی کنید تا بتوانید انتخاب صحیحی داشته باشید.
- قدرت و ولتاژ موتور: ولتاژ و قدرت موتور باید با نیازهای شغلی شما سازگار باشد.
- سایز موتور: اندازه الکتروموتور ولت نیز باید با فضای موجود در محل کار شما سازگار باشد.
- کیفیت و قیمت موتور: برای خرید الکتروموتور ولت، باید به کیفیت و قیمت آن توجه کنید و تلاش کنیدموتور با کیفیت و با قیمت مناسبی را پیدا کنید.
- شرکت سازنده: شرکت سازنده الکتروموتور نیز باید به دقت انتخاب شود. باید از شرکتهای معتبر و با تجربه خرید کنید تا از کیفیت و عملکرد موتور خریداری شده اطمینان حاصل کنید.
- مصرف انرژی: مصرف انرژی الکتروموتور نیز باید در نظر گرفته شود تا در طولانی مدت هزینههای انرژی کاهش یابد.
- سازگاری با سیستم: موتور انتخابی شما باید با سیستم و تجهیزات دیگری که استفاده میکنید، سازگاری داشت همچنین، میتوان به عوامل دیگری نیز اشاره کرد که ممکن است در خرید الکتروموتور ولت موثر باشد؛ این عوامل شامل مانیتورینگ و کنترل، نوع و کیفیت جعبه دنده، نوع و کیفیت بلبرینگها، و جریان و ولتاژ مصرفی موتور هنگام راهاندازی و استفاده میشود. هدف اصلی در خرید الکتروموتور ولت، انتخاب موتوری با عملکرد بهینه و همچنین کارایی بالا است.
برای اطلاع از نحوه خرید الکتروموتور با متخصصین ما در تماس باشید.
5 مورد از کاربرد الکتروموتور ولت در صنایع
الکتروموتورهای ولت در صنایع بسیار گسترده استفاده میشوند. برخی کاربردهای این موتورها عبارتند از:
- صنایع خودروسازی: در خودروهای الکتریکی و هیبریدی، الکتروموتورهای ولت به عنوان سیستمهای حرکتی استفاده میشوند.
- صنایع برق: در صنایع برق، الکتروموتورهای ولت به عنوان موتورهای پمپ، فن، کمپرسور و ... برای حرکت دادن تجهیزات مورد استفاده قرار میگیرند.
- صنایع نفت و گاز: در صنایع نفت و گاز، الکتروموتورهای ولت برای حرکت دادن تجهیزاتی مانند پمپها، کمپرسورها، پمپهای چاه، و... استفاده میشوند.
- صنایع کاغذ و مقوا: در این صنعت، الکتروموتورهای ولت برای حرکت دادن تجهیزاتی مانند آسیابها، چرخهای برش، پمپها، و سایر ماشینآلات استفاده میشوند.
- صنایع غذایی: در صنایع غذایی، الکتروموتورهای ولت برای حرکت دادن تجهیزاتی مانند مخلوط کنها، چرخهای خمیرزنی، برشها، و دستگاههای بستهبندی استفاده میشوند.
با توجه به گستردگی کاربردهای الکتروموتورهای ولت در صنایع مختلف، این موتورها به یکی از مهمترین تجهیزات صنعتی تبدیل شدهاند و بدون آنها، بسیاری از فرآیندهای صنعتی امکانپذیر نخواهد بود. استفاده از الکتروموتورهای ولت به دلیل کارایی بالا، قابلیت کنترل، هزینههای کمتر نگهداری و سرویس، و همچنین حفاظت از محیط زیست، مورد توجه بسیاری از صنایع قرار گرفته است.
انواع الکتروموتور ولت
الکتروموتور Volt در دو مدل تکفاز و سه فاز طراحی و تولید می شود. الکتروموتور آسنکرون ولت به صورت 2، 4 و 6 قطب تولید می شود. ولتاژ کاری در الکتروموتور سه فاز Volt 380 و 400 ولت و فرکانس آن 50 هرتز برای و 220 ولت برای تک فاز است. جنس پوسته الکتروموتور ولت در سایز فریم 63 تا 180 آلومینیوم و در سایز فریم 160 تا 315 چدن می باشد.
الکتروموتور تک فاز Volt
ساختار موتورهای آسنکرون تک فاز ولت از دو جزء اساسی استاتور و روتور مانند موتورهای آسنکرون سه فاز تشکیل شده است. استاتور قسمت ثابت موتور است. استاتور دارای هسته و سیم پیچ میدان می باشد. در استاتور موتورهای آسنکرون تک فاز معمولاً دو سیم پیچ به عنوان سیم پیچ اصلی و کمکی وجود دارد. روتور قسمت دوار موتور است. در روتور موتور آسنکرون سیم پیچی وجود دارد و در روتور موتورهای آسنکرون قفس سنجابی میله های اتصال کوتاه وجود دارد. الکتروموتور صنعتی ولت موتور به صورت قفس سنجابی می باشد. موتور تکفاز ولت علاوه بر خازن دائم کار، یک خازن راه اندازی نیز دارند. خازن راهاندازی فقط در هنگام راهاندازی فعال میشود و پس از راهاندازی موتور توسط سوئیچ گریز از مدار خارج میشود. خازن دائم کار هم هنگام راه اندازی موتور و هم در هنگام کار در مدار قرار دارد.
الکتروموتور سه فاز Volt
دینام سه فاز آسنکرون ولت دارای دو جزء اصلی استاتور و روتور تشکیل است. استاتور قسمت ثابت موتور است. استاتور دارای هسته استاتور و سیم پیچ میدان می باشد. در استاتور موتور سه فاز آسنکرون یک سیم پیچ جداگانه برای هر سه فاز وجود دارد. روتور قسمت دوار موتور است. نوع موتور آسنکرون ولت که عموماً در کاربرد های صنعتی استفاده می شود، موتور قفس سنجابی است.
شرکت الکتروموتور ولت Volt که در زمینه ساخت و تولید الکتروموتور فعالیت می کند، در سال 1987 میلادی راه اندازی شد. این شرکت جزء بهترین برند های الکتروموتور صنعتی در کشور ترکیه است و در سال 2011 میلادی به عنوان یکی از شرکای سایا فعالیت می کند. شرکت الکتروموتور ولت Volt یکی از شرکت های پیشرو در زمینه تولید الکتروموتور در کشور ترکیه به حساب می آید که علت این امر وجود بخش تحقیق و توسعه،نوآوری،کیفیت بالای محصولات، نوآوری و فرآیند های نوسازی در تولید الکتروموتور می باشد. از ویژگی های شرکت الکتروموتور ولت Volt استفاده از تکنولوژی های روز در زمینه صنعت و تولید الکتروموتور است که باعث شده کیفیت تولیدات بالا رفته و در تیراژ بالایی ساخته شوند. مساحت شرکت دینام ولت Volt پس از پیوستن به گروه تجاری سایا به میزان 45000 متر مربع افزایش یافته است.
در کشور ترکیه 70% برقی که در صنعت مورد استفاده قرار میگیرد صرف تولید دینام می شود. شرکت الکتروموتور ولت Volt اقدام به تولید الکتروموتور در کلاس IE3 نموده که از نظر سطح انرژی در بالاترین میزان قرار دارند و در سطح کشور ترکیه اقدامات لازم جهت افزایش بهره وری و کاهش مصرف انرژی انجام شده است. این اقدامات همچنین برای الکتروموتور هایی با کلاس IE4 انجام شده که سطح انرژی این الکتروموتور را به سطح قابل قبولی رسانده است. در برنامه بلند مدتی که مدیران برای شرکت الکتروموتور ولت Volt انجام داده اند پیش بینی شده است تا سال 2020 این شرکت به یک مارک تجاری تولید بین المللی الکتروموتور در صنعت جهانی تبدیل شود.
نحوه نصب موتور Volt
- پایه دار B3
- فلنچ دار B5
- پایه و فلنچ بزرگ B35
- پایه و نیم فلنچ B34
کلاس عایقی در موتور ولت F بوده و تا دمای 155 درجه سانتی گراد تحمل دمایی داشته، همچنین درجه حفاظت الکتروموتور ولت IP55 می باشد.
کلاس بازدهی |
IE1 و IE2 |
سیستم تهویه |
IC411 |
کلاس وظیفه |
S1 دائم کار |
درجه حفاظت |
IP55 |
ارتفاع کاری |
حداکثر 1000 متر از سطح دریا |
کلاس عایقی |
F |
ولتاژ کاری |
سه فاز: 220/380 ولت
تکفاز: 220 ولت
|
فرکانس کاری |
50 و 60 هرتز |
موقعیت ترمینال باکس |
بالای موتور |
مزایای که باعث شده الکتروموتور ولت تبدیل به یک موتور قابل اتکا شود
- لرزش پایین و کم سر وصدا بودن الکتروموتور
- مصرف بهینه انرژی و بازدهی خوب
- مقرون به صرفه بودن
- تبادل گرمایی مناسب به جهت طراحی خوب شیارهای بدنه الکتروموتور
- با داشتن IP55 عایق بندی خوبی در برابر نفوذ گرد و غبار و پاشش آب دارد.