معرفی اینورتر S310
اینورتر های S310 دارای دو سری D و BCD است که سری BCD این محصول دارای رله ی خروجی می باشد و قابلیت اتصال مقاومت ترمز دارد ولی سری D رله ی خروجی و قابلیت اتصال مقاومت ترمز ندارد، از نظر بقیه ی مشخصه های فنی این دوسری (D و BCD) یکسان می باشد. برای اطلاع از قیمت اینورتر با کارشناسان فروش در تماس باشید.
کاربردهای S310
- فن
- بسته بندی
- نوار نقاله
- صنعت طلا
- اسپیندل
- صنایع پخت
آموزش کار با درایو s۳۱۰ تکو
در این آموزش قصد داریم شما با نحوه تنظیم اینورتر تکو S310 آشنا کنیم. در ابتدا از کلیدهای روی صفحه کلید شروع میکنیم. کلید ران و استارت آپ برای راهاندازی و توقف شما از زمان مرجع که فرکانس شما روی کی پد تنظیمشده است ، کلید DSP برای ورود به منوی پارامترها و تنظیمات زیرگروه است ، کلید پایین و بالا برای تنظیمات گروه و زیر گروه مجموعه و مقدار دهی عددی هست ، به منظور جابجایی اعداد چشمک زن روی صفحه نمایش هست ، و برای پاک کردن بعضی از قطعات رایج از این کلید استفاده می شود. کلید Data Ent برای ورود به گروه و زیر گروه مربوطه و برای اطلاعات هست . با استفاده از راهنمای نصب و راه اندازی اینورتر تکو s۳۱۰ پارامتر مربوطه برای تنظیم را پیدا می کنید با این حساب می خواهم درایو را ریست کنیم ، و برگردیم به تنظیمات پیش فرض کارخانه.
پارامتر مربوطه را به این حالت پیدا می کنیم ، پارامتر ۱۲۰۶ هستش ، حالا تنظیم پارامتر رو داریم ، برای ورود به پارامتر و کلید DSP را فشار می دهیم ، پارامتر 01-00 روی صفحه نمایش نشان داده می شود برای تنظیم پارامتر به ۱۲۰۶ ابتدا کلید ریست و داده هامون انتخاب می کنیم و توسط کلید جهت دار عدد سمت چپ را یک قرار میدهیم. سپس چند بار آن را فشار می دهیم عدد بعدی را تنظیم می کنیم پارامتر دوازده خط فاصله 00 ، کلید DSP را دوباره فشار میدیم ، پارامتر 1206 روی صفحه تنظیم کنیم ، زمانی که پارامتر روی صفحه نمایش تنظیم شد برای ورود به پارامتر داده شده کلید دیتا را فشار میدیم مقدار مذکور را وارد می کنیم. برای مثال اینجا برای ریست قرار است 1150 وارد شود ، عدد ۵ سپس عدد بعدی و به همین ترتیب عدد ۱۱۵۰ رو تنظیم می کنیم برای ذخیره مجدد کلید DATA ENT رو فشار میدیم و روی صفحه نمایش دیده میشود. برای دریافت مشخصات بیشتر با کارشناسان فروش در تماس باشید.