الکترو پمپ شناور تک فاز پمپیران
الکتروپمپ شناور یک نوع پمپ آب الکتریکی سانتریفیوژ غرق در سیال است که بیشترین کاربرد آن در چاههای کمعمق و یا عمیق زمینهای کشاورزی به کار میروند. پمپ شناور برای استفاده در زیر سطح زمین طراحی شدهاند. گاهی اوقات این پمپها پمپ چاه عمیق و یا پمپ آبیاری نیز مینامند. پمپ شناور تا زمانی که به طور کامل در آب و یا سیال غوطهور نباشند کار نمیکنند. این نوع پمپها بر حسب توانی که موتور آنها دارد آب پر فشار را به سطح زمین میسانند. پمپ شناور در دو پمپ شناور تک فاز و سه فاز برای مصارف مختلف خانگی و صنعتی تولید و عرضه می شوند.
پمپ شناور تک فاز
با توجه به اینکه معمولاً دسترسی به انشعاب برق سه فاز مشکلتر و نیازمند تمهیدات ویژهتری هستند، خانواده پمپ شناور تک فاز پمپیران گزینه مناسبی جهت مصارف خانگی و سبک مانند مناطق روستایی، باغات، وبلاهای شخصی، تاسیسات ساختمانی، آبنماها، تخلیه آب، تقویت فشار و سیستمهای آبیاری، تامین آب فرایندهای صنعتی و همه جاهایی هست که دسترسی به برق تکفاز و یا موتور برق (ژنراتور برق) کوچک وجود دارد و عمق غوطهوری آنها حداکثر 150 متر است.
از دیگر مزایای پمپ تک فاز میتوان بهسادگی کاربری از حیث آشنایی عموم استفاده کنندگان با برق تک فاز و همچنین سادگی تابلو برق مورد نیاز این نوع پمپها اشاره کرد. البته لازم به ذکر است که پمپیران جهت حفاظت الکتروموتور تکفاز تولیدی این شرکت تابلو برقهای تک فاز متناسب با قدرت این الکتروپمپها ساخته است. حتما توجه داشته باشید که این نوع الکتروپمپها جهت پمپاژ آبهای تمیز به کار میروند.
انواع پمپ شناور تکفاز پمپیران
خانواده پمپ شناور تک فاز پمپیران شامل 8 پمپ با توان خروجی بین 0.37 الی 2.2 کیلووات است. پمپ شناور تک فاز امکان نصب به صورت عمودی و یا افقی را داشته، دارای یاتاقانهای بلبرینگی هستند. این پمپها امکان سیمپیچی مجدد را دارند و جنس بدنه آنها و همچنین قطعات فلزی آنها استیل است. خنک کاری و روان کاری پمپ شناور تکفاز پمپیران نیز توسط روغن انجام میشود.
خدمات پس از فروش پمپ شناور پمپیران
پمپ شناور تک فاز ساخت شرکت پمپیران دارای یک سال گارانتی هستند که البته در صورت بعضی آسیبهای احتمالی ناشی از موارد ذیل این گارانتی ابطال خواهد شد:
- انتخاب نامناسب قطر و روکش کابل اضافه شده به کابل الکتروموتور با توجه به شرایط محیطی و نوع سیال
- اتصال الکتریکی نادرست الکتروپمپ به شبکه برق
- ضربه قوچ
- نصب و راهاندازی توسط افراد غیرمتخصص
- انتخاب نامناسب پمپ بر اساس شرایط محیطی و نوع سیال
- عدم استفاده یا انتخاب نامناسب تجهیزات حفاظتی الکتریکی و مکانیکی در الکتروپمپ
- استفاده از خازن با مشخصات متفاوت به جای خازن طراحی شده در الکتروموتور تکفاز
نکات مهم بهره برداری پمپ تک شناور
- جهت جلوگیری از پدیده ضربه قوچ و آسیبهای احتمالی ناشی از آن به پمپ، یک شیر عمودی در پمپ یا لولههای عمودی (به فاصله حداکثر 7 متر از پمپ) نصب شود.
- با توجه به اینکه آب در فرایند خنککاری پمپ مورد استفاده قرار میگیرد از راهاندازی پمپ در چاههای بدون آب و یا در بیرون از چاه خودداری شود.
- حداکثر شن مجاز در هر متر مکعب آب پمپاژ شده نباید بیش از 25 گرم باشد.