بستن
دسته بندی کالا
نصب اینورتر بر روی پمپ (اینورتر تکفاز پنتاکس)

نصب اینورتر بر روی پمپ (اینورتر تکفاز پنتاکس)

22 تیر 1400

شاید برای شما هم جالب باشد که می‌توانید به سادگی و با نصب یک تجهیز بسیار کارآمد، علاوه بر حذف منبع انبساط و تجهیزات جانبی نصب پمپ، به خوبی پمپ خود را در برابر نوسانات و قطعی برق کنترل کنید، علاوه بر آن، با تنظیم دور موتور پمپ، می‌توانید فشار و آبدهی را کنترل نمایید. در این مقاله از کالا صنعتی به بررسی مزایای استفاده از اینورتر پنتاکس به جای ست کنترل و منبع انبساط بر روی پمپ پرداخته می‌شود.

در واقع با استفاده از اینورتر می‌توانید ست کنترل، منبع انبساط و دیگر تجهیزات جانبی حذف کرده و کنترل پمپ از دیدگاه خاموش-روشن شدن و تنظیم آبدهی-فشار را به اینورتر بسپارید. همکاران بخش پمپ و اینورتر کالا صنعتی می‌توانند شما را در زمینه خرید پمپ و همچنین اینورتر راهنمایی کنند. در حال حاضر انواع برندهای داخلی پمپ آب خانگی و اینورتر در مجموعه کالا صنعتی قابل تامین است.

این تجهیز (اینورتر) را می‌توان یک ابزار بی نظیر و دقیق برای راه اندازی انواع الکتروپمپ صنعتی و پمپ آب خانگی در عصر جدید دانست. با ساخت اینورتر تکفاز توسط شرکت دیزل ساز ایران، این مهم میسر شده و با اینورتر به راحتی می توانید پمپ را راه اندازی نموده و با راندمان بالا از آن استفاده نمایید. اگر مزایای اینورتر تک فاز پنتاکس برای راه اندازی پمپ را مطالعه بفرمایید، شاید همین الان تصمیم بگیرید به جای خرید منبع انبساط و ست کنترل از اینورتر استفاده نمایید.

مزایای استفاده از اینورتر تکفاز پنتاکس برای راه اندازی پمپ

در شکل بعد مقایسه بین استفاده از اینورتر و منبع انبساط نشان داده شده است. به طور خلاصه می‌توان بیان کرد که مزایای استفاده از این تجهیز در مقایسه با ست کنترل و منبع انبساط به شرح ذیل است:

  1. راه اندازی نرم و با صدای کمتر
  2. محافظت از موتور پمپ در برابر نوسانات شدید برق شهری
  3. بی نیاز شدن به منبع انبساط و رهایی از خرابی های متداول آن (سوراخ شدن منبع، سوختن برد الکترونیکی و ...)
  4. امکان کنترل دور الکتروپمپ برای داشتن هد و دبی دلخواه (فشار و آبدهی براساس میزان مصرف ساختمان)
  5. امکان راه اندازی پمپ با برق تکفاز و سه فاز
  6. بی نیاز شدن به منبع انبساط، پنجراهی، گیج فشار، پرشرسوئیچ و ست کنترل ها
  7. راندمان بسیار بالا و کاهش شدید مصرف برق
  8. سهولت در استفاده و فضای اشغالی بسیار کم
  9. امکان راه اندازی پمپ و بوستر پمپ برای ساختمان های بلند و برج ها
  10. کاهش هزینه‌های ساختمان در دراز مدت
  11. امکان ایجاد حالت خاموش شدن کامل پمپ در شب که کاملا پمپ بلا استفاده است
  12. بالا رفتن عمر مفید پمپ (کاهش نیاز به تعویض پمپ)

اگر چه ممکن است در ابتدا هزینه‌ خرید اینوتر نسبت به منبع انبساط و ست کنترل و ... بیشتر شود اما در دراز مدت قطعا هزینه‌های تعمیر و نگه داری کمتر می‌شود. برای خرید تجهیزات بیان شده ابتدا با همکاران بخش فروش پمپ تماس بگیرید تا براساس میزان مصرف، تعداد طبقات و ... پمپ انتخاب شود. سپس براساس توان و اینکه پمپ سه فاز یا تکفاز است همکاران بخش اینوتر شما را در زمینه خرید این تجهیز راهنمایی می‌کنند.

این تنها بخشی از مزایای اینورتر تکفاز پنتاکس برای راه اندازی پمپ آب به شمار می رود. در سایت کالا صنعتی و در صفحه اینورتر می‌توانید مزایای ارزشمند اینورتر پنتاکس را بررسی نموده و انتخاب موثری داشته باشید. با کالا صنعتی با توجه به اینکه سبد کالایی کاملی برای تجهیزات پمپ آب خانگی و صنعتی دارد، میتوانید در کمترین زمان بهترین مشاوره را دریافت نمایید.

مراحل تنظیم و راه اندازی درایو پنتاکس جهت کنترل پمپ

یکی از مهمترین نکاتی که در هنگام استفاده از دستگاه های صنعتی باید در نظر داشته باشید، این است که مراحل نصب و راه اندازی را درست  پیش ببرید. در ادامه از این مقاله به مراحل تنظیم و راه اندازی درایو پنتاکس جهت کنترل پمپ می پردازیم:

  1. ابتدا می بایست بررسی نمود که اینورتر ورودی سه فاز می باشد یا تکفاز. اگر اینورتر ورودی تکفاز باشد می بایست پمپ به صورت مثلث سربندی گردد زیرا خروجی اینورتر تکفاز به صورت 220 ولت سه فاز می باشد پس سربندی موتور نیز می بایست به صورت سه فاز 220 ولت باشد. در صورتی که اینورتر ورودی سه فاز باشد می بایست پمپ به صورت ستاره سربندی گردد زیرا خروجی اینورتر سه فاز به صورت 380 ولت سه فاز می باشد.
  2. معمولا از یک سنسور فشار در هنگام کنترل پمپ توسط اینورتر استفاده می گردد تا توسط آن فشار خروجی پمپ اندازه گیری شود. در این حالت می بایست تنظیم درایو برای حالت PID صورت بگیرد تا توسط آن هنگام مصرف در خروجی پمپ با تغییر سرعت پمپ فشار خروجی آن را ثابت نگه دارد.خروجی سنسورهای فشار معمولا 0 تا 20 میلی آمپر می باشد و برای پمپ های آب معمولا سنسور 0 تا 10 بار مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع سنسور فشار دو ترمینال دارد که به وسیله یک کابل دو رشته به اینورتر متصل می شود. تغذیه این نوع سنسورها به صورت ولتاژ  DC و 10 تا 30 ولت می باشد که می توان از تغذیه 10 ولت اینورتر استفاده کرد.
  3. نحوه اتصال سنسور فشار به اینورتر به این صورت است که تغذیه توسط ترمینال 10+ ولت اینورتر فراهم می شود و برای خواندن سنسور در اینورتر پنتاکس از ترمینال ورودی جریان Al1 استفاده می گردد. حال جهت قرار گیری ورودی Al1 بر روی جریان می بایست کلید Al1 بر روی برد کنترل اینورتر پنتاکس در حالت جریان قرار گیرد. در صورتی که جریان سنسور فشار 4 تا 20 میلی آمپر می باشد و نصب آن به صورت صحیح بوده است می توان توسط پارامتر d0.09 فشار نشان داده شده را مشاهده نمود که این پارامتر بین عدد 2 تا 10 تغییر خواهد کرد. اگر این پارامتر مقدار صفر را نشان می دهد به احتمال زیاد سنسور فشار به درستی نصب نشده است.

نکته : هنگام نصب اینورتر جهت راه اندازی پمپ ، نیازی به نصب کنتاکتور ، بی متال و یا کنترل فاز در داخل پمپ نمی باشد و اینورتر حفاظت های لازم را انجام می دهد. تنها لازم است در ورودی درایو یک کلید فیوز یا کلید اتوماتیک جهت حفاظت از اینورتر نصب گردد.

پارامتر مقدار پارامتر توضیح
P0.01 2 مد کنترل برروی V/F
P0.02 1 استارت و استپ از طریق ترمینال ها
P0.03 8 فعالسازی کنترل PID
P0.015 8  
P0.016 0  
P0.17 3 مقدار شتاب مثبت بر روی 3 ثانیه
P0.18 3 مقدار شتاب منفی بر روی 3 ثانیه
P1.01 مقدار توان نامی موتور مطابق با پلاک الکتروموتور
P1.02 مقدار ولتاژ نامی موتور  با توجه به پلاک الکتروموتور
P1.03 مقدار جریان نامی موتور  با توجه به پلاک الکتروموتور
P1.04 مقدار فرکانس نامی موتور با توجه به پلاک الکتروموتور
P1.05 مقدار سرعت نامی موتور با توجه به پلاک الکتروموتور
P4.13 مقدار مینیمم Al1 اگر خروجی سنسور 0 تا 20 میلی امپر باشد این پارامتر عدد 0 و اگر خروجی 4 تا 20 میلی امپر باشد این پارامتر عدد 1
P4.14 5 مقدار ماکزیم Al1
PA.00 0 منبع رفرنس PID
PA.01   مقدار رفرنس PID که برحسب درصد بیان می شود  برای مثال اگر 40 درصد تنظیم شود به این معناست که تنظیم فشار رفرنس بر روی 4 بار می باشد.
PA.02 0 مقدار فیدبک PID که این مقدار با ورودی آنالوگ AI1 برابر می باشد.
PA.28 1 جهت فعال سازی فرکانس بیداری و همچنین فرکانس خواب در حالت PID
PA.05 80 مقدار گین KPPID می بایست جهت پاسخ سریع به تغییرات فشار افزایش یابد ( مقدار 80 یا بیشتر )
PA.06 0.5 مقدار زمان Ti PID می بایست جهت پاسخ سریع به تغییرات فشار کاهش یابد ( مقدار 0.5 یا کمتر)
PA.12 1 فیلتر زمانی جهت فیدبک فشار و خروجی PID می باشد. در صورت وجود نوسان فشار می توان مقدار پارامتر را یک ثانیه یا بیشتر قرار داد.
PA.13
P8.47 2 فعال سازی مد sleep
P8.49 100 مقدار فشار جهت خاموش شدن پمپ برحسب درصد
P8.50 80 مقدار فشار جهت روشن شدن پمپ
P8.51   مقدار فرکانس خواب sleep
P8.52   مقدار فرکانس بیداری اینورتر wake up . مقدار این پارامتر می بایست از مقدار پارامتر P8.51 بیشتر باشد.
P8.53   زمان تاخیر در روشن شدن اتوماتیک پمپ هنگامی که فرکانس به مقدار P8.52 می رسد.
P8.54   زمان تاخیر برای خاموش شدن پمپ هنگامی که فرکانس خروجی اینورتر کمتر از مقدار P8.51 باشد.

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.
    • 0
    • 3
    سلام شرکت محترم تو مقاله فرمودید اینورتر پنتاکس دیکر احتیاج به منبع انبساط نمی باشد لطفا بفرمایید جهت جبران فشار منبع انبساط از طریق تیوپ باد شده در اینورتر این فشار از کجا تامین می شود با تشکر از شما
    • 0
    • 0
    قيمت اينورتر تکفاز 2/2 کيلووات تکفاز چقدر مي باشد



دسته بندی ها
سبد خرید
تماس با ما